DE HOEK WAGENINGEN

DE HOEK WAGENINGEN kipspecialist, pizzeria, cafetaria, broodjes.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1087 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Hoek Wageningen. Meer weten? Ontdek meer

22 jun 2022 om 22:28 Beetje lang wachten, wel heel lekkere friet en pizza, alleen de kroket was heel slap. Eigenaar/bezorger super aardig.
12 jun 2022 om 20:38 Heerlijk eten, maar deze keer liet het wel erg lang op zich wachten helaas.
11 jun 2022 om 21:17 Was altijd goed Nu ruim een uur wachten en eten lauw Beetje jammer
10 jun 2022 om 22:00 Het was oké alleen ze waren de saus vergeten kan gebeuren als het druk is .....
5 jun 2022 om 20:24 Heerlijke kapsalon altijd goed vriendelijke eigenaar
4 jun 2022 om 19:20 Meer dan anderhalf uur moeten wachten op het eten. Wanneer we belden om te vragen waar het bleef kregen we te horen " als je geen begrip kan tonen dan bestel je maar ergens anders". Wij bestellen hier niet meer.
3 jun 2022 om 20:43 Bezorgen duurde veel te lang. Bijna 2 uur voor een bestelling voor 3 personen. Eten is ok maar niet bijzonder.
30 mei 2022 om 20:00 Dik half uur te laat, het eten bijna koud en de patat vergeten, zodat die 10 minuten na de rest pas kwam. Teleurstellend.
26 mei 2022 om 18:44 Op het eten moesten we anderhalf uur wachten toen het eindelijk kwam was het koud en niet te eten.
18 mei 2022 om 22:42 Bezorg kei lang geduurd
7 mei 2022 om 9:22 Het was weer top ... Alleen ze waren de saus vergeten ..... Kan gebeuren met die drukte ......
18 apr 2022 om 19:49 Bezorging was zo goed als koud en veel later bezorgd dan aangegeven was